Békési Pálinka Centrum
Békés, Ady Endre u. 1.

Telefon: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550Vevőszolgálat nyitva tartása:

Keddtől – Szombatig
8.00-16.00 óráig

Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon zárva

Pálinkárium webáruház:
Tel.:+36 70 946 8386
E-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu e-mail küldése


 

Gianni Annoni gasztronómussal a Békési Pálinkánál

Hogy mi köze van egy olasz férfinak a magyar pálinkához? Gondolhatnánk, hogy semmi az égvilágon, de Gianni pont az a típus, aki nemcsak megtanult szépen magyarul, de szívesen legurít egy jófajta pálinkát is, főleg, ha jó társaság is köré gyűlik. A jó fajtáról pedig ezúttal a Békési Pálinka Centrum gondoskodott...

Száguldó buszon főzik a folyékony királynőt

Békési PálinkaA pálinka szentélyében jártunk, ahol az interneten leadott rendelés alapján a cefréből pár óra alatt minőségi alkohol lesz.

Megnyílt az ország első internetes pálinkafőzdéje Békésen

2011. június 4-én az V. Békési Szilvapálinka Ünnep alkalmából nyitotta meg a kapuit az ország immár legjelentősebb pálinkaszentélyének tekinthető Békési Pálinka Centrum, ami a hatalmas méretével és lenyűgöző eleganciájával méltó a viharsarok gyümölcseiből készült világhírű pálinkák bemutatására. A centrum egyben az ország első internetes pálinkafőzője is.

Álmaink kéklő egén

2011. június 4.: a hazai pálinkakultúra új fejezete, megnyílt a Békési Pálinka Centrum. Sokan sokat tettek az elmúlt tíz évben azért, hogy a pálinka visszanyerje régi presztízsét. Kőztük Békési Zoltán. A hétvégén, miközben ötödik alkalommal rendezték meg a Békési Szilvapálinka Ünnepet, felavatták a pálinka szentélyét. A hely, amely megváltoztatja a pálinkáról alkotott fogalmat.

Nem áll meg a Pálinka Megállónál a Békési

Fesztivál a Gőzmalomsoron, biopálinkák, merész tervek 2011-re: robog tovább a gőzös. A békési gőzmozdony teljes sebességgel robog. Útjában sikerek a pálinkafesztiválokon és pálinkaversenyeken, Kiváló Magyar Élelmiszerek a negyedik éve egyre népszerűbb szilvapálinka ünnepen. A Békési biopálinka család volt az év meglepetése és az egyik legnagyobb sikere is. Idén mutatták be az épülő új beruházásuk látványterveit is.

Elbúcsúztatták a vb-re induló szakácsválogatottat

Csütörtökön elbúcsúztatták a a luxemburgi gasztronómiai világbajnokságra utazó Békés Megyei Culinary Team tagjait. A találkozó helyszíne a békési pálinkavonat volt.

Két éve, az erfurti szakácsolimpia előtt a Békési Pálinka Zrt. nosztalgiavonata a csúcsig repítette a megyei válogatottat. Vagyis megitták itt a pálinkát, megették a kolbászt, és mindenki éremmel tért haza.Békési, a napfény íze a palackban

Képek gyümölcsről, hangulatról, márkáról, a helyről, ahol a Békési pálinka készül. Új sorozatot indít a 4cent.hu. Afféle könnyed nyári szórakozást ígérünk. Arra kértünk jó néhány pálinkafőzdét, hogy 6-8 fotót küldjenek el szerkesztőségünkbe, olyan képeket amelyek szerintük méltón reprezentálják a főzdét, a márkát, azt a környezetet és szellemiséget, amit a pálinkájuk képvisel. Ez tehát a Békési pálinka, képekben.

 
 
Békési Pálinka Kis- és Nagykereskedés
5630 Békés, Szent Pál sor 3.
E-mail: bekesine@bekesipalinka.hu
Tel./ fax: (66) 411-336
Mobil: (30) 445-6959
Nyitva
tartás:
  Hétfő-péntek: 8.00-16.00
Szombat: 8.00-12.00
Vasárnap: zárva