Békési Pálinka Centrum
Békés, Ady Endre u. 1.

Telefon: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550Vevőszolgálat nyitva tartása:

Keddtől – Szombatig
8.00-16.00 óráig

Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon zárva

Pálinkárium webáruház:
Tel.:+36 70 946 8386
E-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu e-mail küldése


 

Újdonságaink a Békési Pálinka Centrumban!

Startlap megosztás

Megérkeztek az idei év első gyümölcsei a BPC-be!

Melyik pálinkát kedveli jobban? Szamóca, málna, ribiszke, cseresznye, szilva, barack vagy inkább meggy? A BPC-ben bármelyiket elkészítheti saját részre, az ország egyik legkorszerűbb pálinkafőző berendezésén. Mi csak a kiváló minőségű cefrét és a szakembert adjuk hozzá. Lehetőség szerint választhatja a manapság divatos, dúsítótornyos eljárást a főzés során. Az alkoholfok beállításánál is szárnyalhat a fantáziája, hiszen 37,5% - tól akár 60%-ig is beállíttathatja a pálinkáját.

A pálinka elkészítése után, ha kéri, bepalackozzuk az Ön által kiválasztott üvegbe az egyedileg tervezett cimkével. Ha viszont érlelni szeretné pár hónapig, azt is megteheti, hiszen érlelőkamránkban különböző fából készült hordókból választhat: cseresznye, kőris, eper, alma, gesztenye, tölgy, akác. Űrtartalmuk pedig a 10 - 55 literesig változik.

Pálinka Trezor!

Az alsó szinten, a biztonsági tároló szekrényekből álló trezor azon pálinkakedvelők részére jött létre, akik a legkiválóbb pálinkáikat folyamatosan, biztonságos körülmények között szeretnék tartani. A pince hőmérséklete, páratartalma egész évben optimális (~ 18 °C) a pálinka tárolására.

A két különböző méretű, MABISZ-előírásoknak megfelelően beépített, minősített értéktároló szekrények lehetőséget adnak a pálinkatároláson túl egyéb értéktárgyai (pl. iratok, értékek, számítógépes biztonsági mentések) megőrzésére is. Mindegyik trezorra külön értékbiztosítást kötünk és a biometrikus beléptetés mellett, 24 órás távfelügyelettel és kivonuló szolgálattal is garantáljuk a biztonságot. Ezen kívül minden bérlőnek biztosítjuk a teljes anonimitást!

 

 

Nem csak pálinkát főzni, de fogyasztani is érdemes betérni a Pálinka Centrumba!

Az elmúlt egy évben sikerült a pálinkaballonokat több különleges pálinkával is feltölteni, melyeket csak itt lehet megkóstolni, hiszen kereskedelmi forgalomba nem kerülnek. Így már, több, mint 100 féle pálinka közül választhatnak a hozzánk betérő vendégek.

Ízelítő újdonságainkból:

Sárgadinnye párlat, vadmeggy pálinka, szomolyai cseresznye pálinka,  madárberkenye pálinka, mézes málna likőr pálinkából.

Szőlő pálinkák: chateanle castellas-, olaszrizling-, kékfrankos-, zweigelt-, cabernet-, zöldveltelini-, othello szőlő pálinka.

Ágyas pálinkákágyas szőlő-, ágyas áfonya-, ágyas kökény-, ágyas szeder-, ágyas málna-, ágyas szamóca pálinka.
 
Szilva pálinkák: lepotika-, katinka-, stanly-, rodna szilva pálinka. 

 

Szolgáltatásaink aktuális árairól, tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken kaphat:

Békési Szilvapálinka Centrum   5630 Békés, Ady u.1. Tel./fax: 06 66 741 550;                     Mobil: 06 70 946 8321   e-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu                                

Nyitvatartás: Kedd-Szombat 10-18 óráig. Vasárnap - Hétfő: Zárva


 
 
Békési Pálinka Kis- és Nagykereskedés
5630 Békés, Szent Pál sor 3.
E-mail: bekesine@bekesipalinka.hu
Tel./ fax: (66) 411-336
Mobil: (30) 445-6959
Nyitva
tartás:
  Hétfő-péntek: 8.00-16.00
Szombat: 8.00-12.00
Vasárnap: zárva