Békési Pálinka Centrum
Békés, Ady Endre u. 1.

Telefon: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550Vevőszolgálat nyitva tartása:

Keddtől – Szombatig
8.00-16.00 óráig

Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon zárva

Pálinkárium webáruház:
Tel.:+36 70 946 8386
E-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu e-mail küldése


 

Kolbászfesztiválról busszal a Békési Pálinka Centrumba!

Startlap megosztás
Ismét több helyszínen várjuk Önöket a békéscsabai Kolbászfesztiválon október 19 és 22. között!
A rendezvény helyszínén az ínyencek, a kiváló italok kedvelői négy helyszínen (a bejárati vásártéren, a nagysátorban, a turisztikai sátorban és a borvigadalmi sátor mellett) találkozhatnak országszerte, méltán elismert pálinkáinkkal. A fesztivál helyszínéről pedig minden órában ingyenes buszjárat indul az impozáns Békési Szilvapálinka Centrumhoz, ahol gyönyörű környezetben kapcsolódhatnak ki az érdeklődők.


Természetesen idén is megkóstolhatják az ágyas, disznótoros és prémium pálinkáinkat, pálinka alapú mézes likőrjeinket. Köztük a közelmúltban főzött, zamatosan gyümölcsös vörösszilva és kajszibarack pálinkát, de nem hiányozhat a palettáról a Csabagyöngye szőlőpálinka, és a többi, valódi gasztronómiai élményt nyújtó nedű sem.
A fesztivál ideje alatt a rendezvény helyszínéről óránként buszjáratot indítunk a Békési Szilvapálinka Centrumhoz és vissza a fesztiválra. Ahhoz, hogy a pálinkasztrádán eljuthasson az impozáns épülethez, mindössze egy 500 forintos kóstolójegyet kell majd megvásárolnia, amit felhasználhat a pálinka centrum erre az alkalomra kialakított kínálatából. A kóstolójegyeket a kolbász-fesztivál négy említett helyszínén; a békési pálinka standjain, illetve a buszon is meg lehet váltani.
A Békés város szívében fekvő, gyönyörűen felújított Pálinka Centrumban a látogatók számos különleges attrakciót tekinthetnek meg, s megkóstolhatják a ház száz különböző pálinkája közül azokat is, amelyek csak itt kaphatóak (pl. katinka szilva pálinka, zöldveltelini szőlőpálinka, ágyas málna pálinka, sárgadinnye párlat stb.), de alkoholos és alkoholmentes koktélokkal is várjuk az érkezőket. Minden bizonnyal sokan, szívesen megtekintik majd a látvány pálinkafőzdét is, ahol a Csabai Kolbászfesztivál ideje alatt vilmoskörte, és újabb igazi szenzációként, fügepálinka készül majd. Természetesen lehetőség nyílik arra, hogy a két nagyszerű nedűből is kortyoljanak a minőségi italok kedvelői. A pálinkatörténeti kiállítás, és a centrum ízlésesen kialakított galériája kellemes időtöltésre, hangulatos baráti beszélgetésekre csábítja a vendégeket. 
Minden korosztályra gondoltunk, hiszen külön gyermekjátszó várja a legkisebbeket, így míg a szüleik beszélgetnek, megízlelik a kiváló párlatokat, addig ők is önfeledten kikapcsolódhatnak. Az italok mellé a legfinomabb Békési Házikolbászból készített tálat is rendelhetnek a látogatók.

Nagy örömünkre, a közelmúltban az Apostol zenekar örökifjú és mindig vidám énekese, Meződi József is nálunk járt, akinek nagyon ízlett a gesztenye-, valamint a frissen főzött vilmoskörte pálinkánk. A magyar zenevilágban Papaként ismert előadóművész pálinkázás közben jóízűen fogyasztott a Békési kolbászból is. 

A Békési Szilvapálinka Centrumban a Csabai Kolbászfesztivál ideje alatt meghosszabított nyitvatartással várjuk kedves vendégeinket.

További információk:

Békési Szilvapálinka Centrum
Békés, Ady u. 1.
Mobil: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550

e-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu

Forrás: Békés Megyei Hírlap


 
 
Békési Pálinka Kis- és Nagykereskedés
5630 Békés, Szent Pál sor 3.
E-mail: bekesine@bekesipalinka.hu
Tel./ fax: (66) 411-336
Mobil: (30) 445-6959
Nyitva
tartás:
  Hétfő-péntek: 8.00-16.00
Szombat: 8.00-12.00
Vasárnap: zárva