Békési Pálinka Centrum
Békés, Ady Endre u. 1.

Telefon: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550Vevőszolgálat nyitva tartása:

Keddtől – Szombatig
8.00-16.00 óráig

Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon zárva

Pálinkárium webáruház:
Tel.:+36 70 946 8386
E-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu e-mail küldése


 

Kolbászfesztiválon a Pálinka Kolbász!

Startlap megosztás

Várjuk Önöket a békéscsabai Kolbászfesztiválon!

A hagyományoknak megfelelően a Békési Pálinka Zrt. idén is hamisítatlan, kifejezetten a kolbászfesztiválra elkészült termékkel lepi meg a minőségi italok és különlegességek kedvelőit.
A Pálinka Kolbász 3,5 dl kíváló Békési szilvapálinkát tartalmaz, mely kolbászbőrbe van csomagolva.

Ugyancsak folytatódik a Békési Pálinka nagy sikerű, országosan is népszerű szilvafa örökbe fogadási akciója. A kezdeményezés lényege, hogy bárki örökbe fogadhat egyet a cég szilváskertjében található 1869 veresszilva-fa közül. Annak terméséből pedig pálinkát vagy lekvárt főzhet.

A látogatók ugyancsak megismerhetik a cég mellett működő, a rendezvényen önálló standdal jelentkező Békési Manufaktúra ínyencségeit is. A száz százalék gyümölcsből készült szilvalekvár, a sült húsok kiváló kiegészítőjének számító szilvacibere, a remek ízű és egészséges szilvanektár, illetve a különleges pálinkák mellett a vendégek megvásárolhatják a messze földön híres békési szilvalekváros papucsot is a manufaktúra kínálatából.

Természetesen a sornak ezzel még korán sincs vége, hiszen a Békési Pálinka Zrt. hagyományos, megszokott és megkedvelt nedűi sem hiányozhatnak a gasztronómiai eseményről pl. a földrajzi eredetvédett Békési szilvapálinka, disznótoros pálinkák, Prémium pálinkasorozat és az ágyas pálinkák. Nem szabad megfelejtkezni a mézes likőrökről sem, amelyek között most is ott lesz a tavalyi nagy kedvenc mák és dió likőr.

A Békési Pálinkafőzde standjait több helyen is felkereshetik majd a minőségi italok kedvelői a rendezvényen. A turisztikai és a nagy sátorban valamint önálló faházzal és Pálinkamobillal jelentkezünk. Emellett a termelői udvarban felkereshetik majd a Békési Manufaktúra standját.

Eközben az impozáns kialakítású Békési Pálinka Centrumban látvány-pálinkafőzéssel és kóstolókkal várjuk a vendégeket a fesztivál minden napján 10 és 18 óra között.
 

Forrás: Békés Megyei Hírlap


 
 
Békési Pálinka Kis- és Nagykereskedés
5630 Békés, Szent Pál sor 3.
E-mail: bekesine@bekesipalinka.hu
Tel./ fax: (66) 411-336
Mobil: (30) 445-6959
Nyitva
tartás:
  Hétfő-péntek: 8.00-16.00
Szombat: 8.00-12.00
Vasárnap: zárva