Békési Pálinka Centrum
Békés, Ady Endre u. 1.

Telefon: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550Vevőszolgálat nyitva tartása:

Keddtől – Szombatig
8.00-16.00 óráig

Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon zárva

Pálinkárium webáruház:
Tel.:+36 70 946 8386
E-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu e-mail küldése


 

Bemutatjuk legújabb pálinkáinkat a Budavári pálinkafesztiválon!

Startlap megosztás

Újabb két pálinkával nőtt a Prémium sorozatunk!

A Békési pálinkafőzde még nem készített szőlő pálinkát. Nagy örömünkre, mostmár a szőlő kedvelők igényeit is ki tudjuk elégíteni. Általában igyekszünk olyan gyümölcsöket választani, amelyek nem fordulnak elő a pálinka piacon. E két szőlő pálinka is újdonságként hathat, hiszen még nem találkoztunk ezidáig velük.

Békési Prémium Chardonay szőlő pálinka: A chardonnay világszerte ismert szőlőfajta. Bogyói kicsik, gömbölyű formájúak, fehéres zöldek, alig hamvasak, vastag héjúak, lédúsak, ropogósak. Fürtje szintén kicsik, közepesen tömöttek. A bogyók jellegzetes zamatúak, fűízűek, mely a pálinkájában is megmutatkozik.

Békési Prémium Csabagyöngye szőlő pálinka: A csabagyöngye korán érik, gyakran már július közepétől-végétől fogyasztható és erjeszthető. Fürtjeinek nagysága és termőképessége közepes, bogyói középnagyok, gömbölyűek, vékony héjúak, enyhén muskotályos zamatúak, melyet a pálinkájában is felfedezhetünk.

Mindkét termékünket szeretnénk bemutatni a hétvégén megrendezésre kerülő Budavári pálinka és kolbász fesztiválon!

A legnemesebb pálinkák, ételkülönlegességek, pazar kolbászkínálat, valamint vérpezsdítő zene várja a látogatókat a Budai Várban október 6-9. között, ahová idén Oroszországot és nemzeti italát, a vodkát hívták meg vendégségbe a Pálinka- és Kolbászfesztivál szervezői.

Az ötödik Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválnak idén is a főváros egyik legszebb helyszíne, a Budai Várnegyed ad otthont, ahol a tavalyi, teltházas rendezvény után a szervezők kétszer akkora területen várják a látogatókat. Az Oroszlános udvarral kibővült helyszínen a vendégek kényelmes körülmények között, saját asztalnál élvezhetik majd az ízeket és a muzsikát.

A tavaly debütáló vendégpárlat tematikát folytatva idén az oroszok nemzeti itala, a vodka kap nagyobb szerepet. Az orosz „negyedben” megtudhatjuk az igazi vodka készítésének titkát, és számos eredeti orosz vodkát és tradicionális orosz nemzeti ételt is megkóstolhatunk.

Az idei év újdonságaként a vendégek asztalt is foglalhatnak az Oroszlános udvarban, ahol pálinkakülönlegességek és ízletes fogások kerülnek terítékre. A közel ezer férőhelyes fedett helyszínen az igényeknek megfelelően kisebb baráti társaságok, és nagyobb céges találkozók is helyet kaphatnak, valamint előzetesen többféle menüsorból választhatnak.

 

Forrás:Budavári pálinka és kolbász fesztivál


 
 
Békési Pálinka Kis- és Nagykereskedés
5630 Békés, Szent Pál sor 3.
E-mail: bekesine@bekesipalinka.hu
Tel./ fax: (66) 411-336
Mobil: (30) 445-6959
Nyitva
tartás:
  Hétfő-péntek: 8.00-16.00
Szombat: 8.00-12.00
Vasárnap: zárva