Békési Pálinka Centrum
Békés, Ady Endre u. 1.

Telefon: 06-70/946-8321
Vezetékes: 06-66/741-550



Vevőszolgálat nyitva tartása:

Keddtől – Szombatig
8.00-16.00 óráig

Vasárnap, Hétfőn és Ünnepnapokon zárva

Pálinkárium webáruház:
Tel.:+36 70 946 8386
E-mail: palinkacentrum@bekesipalinka.hu e-mail küldése


 

Bérfőzési előjegyzés - 2017

Tisztelt Pálinkafőzetők!

A Békési Pálinka Zrt. megkezdte a bérfőzési előjegyzést!



Jelentkezni a Pálinka Centrumban lehet (Békés, Ady E. u. 1.), kedd-szombat 8.00-16.00 óráig.
Telefon: 06 66 / 741-550, GSM: +36 70 / 946-8321
Főzési díj: 1.650,-Ft./liter (50 %, szeszadóval).

Pálinkafőzés célra gyümölcsvásárlási lehetőség!

http://www.palinkacentrum.hu/info/berfozes_megrendelese.html



A MI történetünk reklámfilm - 5. rész



A Mi történetünk - Reklámfilm



A Mi történetünk promóció – Békési Pálinkacentrum



Gratulálunk Lajos bácsi!

Miniszteri elismerő oklevelet kapott főzdevezetőnk, Balog Lajos!

 A magyar pálinka hírnevének öregbítését, hungarikummá válását szolgáló fél évszázados pálinkafőzői munkája, pálinkafőzde-vezetői tevékenysége elismeréseként a közelmúltban dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter elismerő oklevelet adományozott Balog Lajos békési pálinkafőző mesternek.



Zajácz Tamás kiállítása a BPC-ben!

Bőrképek kiállítása a Pálinka Centrumban!

Zajácz Tamás nevével fémjelzett itthon és külföldön egyedülálló bőrmegmunkálási technológiát a 70-es években kezdte el kikísérletezni. Egyedi bőrmegmunkálási eljárására az Országos Találmányi Hivatal szabadalmi oltalmat adott.



Szennyvíztisztító épült a környezetvédelem jegyében!

Átadtuk újonnan épült, korszerű szennyvítztisztító üzemünket!

2014. július 15-től megkezdődött a Békési Pálinka Zrt új szennyvíztisztítójának 3 hónapos próbaüzeme. Az önerőből épített, több mint 30 millió Ft-os kivitelezésben készült tisztitómü része, a legkorszerűbb gyökérzónás tisztítóegység, mely nagyon kevés energiaráfordítással létrehozható, vagyis a káros anyag kibocsátás minimálisnak tekinthető. Ezzel a beruházással az előírásoknál szigorúbb környezetvédelmi követelményeknek is megfelel a cég.



Tony Körtész és Szilva fröccs a Budapesti Pálinkafesztiválon!

Egy kupica pálinka a 30-asoknak!

A Békési Pálinkafőzde 1984-ben jött létre, így idén ünnepli 30 éves fennállását. Május 15-18. között Budapesten, a Városháza parkban, egy kupica pálinkára a vendégünk mindenki, aki szintén idén ünnepli 30. születésnapját! A látogatókat a megszokott pálinkáink mellett 2 új, most debütáló long drinkkel is várjuk.

Szilva fröccs, annak, aki az alkoholmenteset szereti! Szilváskertünkben termett vörösszilvából készítjük szilvanektárunkat, mely méltán népszerű fogyasztói körében. Közeledik a nyár, ezért megmutatjuk, hogy a kánikulában is igazán frissítő tud lenni egy kis szódával megbolondítva.

Tony Körtész, annak aki a pálinkát így is szereti! E koktélunk ihletője a  körte éve, így a kissé fűszeres és édeskés Manufaktúra Piros Vilmos-körtét megbolondítottuk egy kis maracujával, curacao likőrrel és a zamatos vilmoskörte levével.



Ismét pálinkafesztivál Gyulán!

Köszöntsük Békési pálinkával a tavaszt!

A hétvégén (április 18-21) már XV. alkalommal kerül megrendezésre a Kisüsti Pálinka Fesztivál, melyen a Békési pálinkafőzde is ott lesz. Jöjjenek el ezen a hétvégén, hogy több száz liter pálinkával üdvözöljük a húsvétot és koccintsunk a bőséges és zamatos gyümölcstermésre!

 



Kolbászgyúrás Békési módra!

Kolbászgyúrós-pálinkázás "Békési módra" a Békési Pálinka Centrumban!

Kóstoljon bele a Békési Ízekbe! Látogasson el a farsangi időszakban Békésre, az Eredetvédett Békési szilvapálinka hazájába, ahol megismer-heti a Békési Pálinkafőzde kiváló pálinkáit és mellette – böllér mester segítségével – meggyúrhatja saját házi kolbászát. Kóstolja meg a tradicionális békési sültkolbászt és mulasson velünk pálinkamustra vacsoránkon!



Disznótoros program a Békési Szilvapálinka Centrumban!

Disznótoros Pálinkázás „Békési módra” – a Békési Pálinkafőzdével!

Töltse fel  e szürke téli hónapokat élményekkel, hasát pedig minden földi jóval! Hogy hol? Az eredetvédett Békési Szilvapálinka hazájában, a házi készítésű kolbászok, hurkák, fellegvárában, Békésen! Látogasson el a farsangi időszakban Békésre, és vegyen részt egy autentikus disznóvágáson, a Békési Pálinka Centrum portáján!



Kellemes Ünnepeket Kívánunk!



Békési Pálinka kóstoló a Fűvész bárban!



Készíts saját Békési pálinkás bon-bont a Szamos segítségével!



Kolbászfesztiválon a Pálinka Kolbász!

Várjuk Önöket a békéscsabai Kolbászfesztiválon!

A hagyományoknak megfelelően a Békési Pálinka Zrt. idén is hamisítatlan, kifejezetten a kolbászfesztiválra elkészült termékkel lepi meg a minőségi italok és különlegességek kedvelőit.
A Pálinka Kolbász 3,5 dl kíváló Békési szilvapálinkát tartalmaz, mely kolbászbőrbe van csomagolva.



Fogadjon örökbe pálinkát termő szilvafát!

Legyen saját szilvafája!

Rendhagyó kezdeményezésként a 2013-as ősztől kezdődően bárki, aki betöltötte a 18. életévét, örökbe fogadhat egy szilvafát a Békési szilvaültetvényből, amelynek termését pálinkában kapja meg.

 



Új külsőben a Disznótoros pálinkáink!

Újdonságként megjelentek a 0, 35 literes kiszerelésű Disznótorosok!

2013 júniusában új, kisebb kiszerelésben is forgalomba kerülnek Disznótoros pálinkáink. A külső egy kicsit más lesz, mint eddig, de belül ugyanolyan zamatosak és figyelmre méltóak, mint ahogy ezt eddig is megszokhattuk. 

Kaphatók: Disznótoros szilva-, barack-, körte-, meggy-, birs-, és törköly pálinka 0, 35 liter Alk.: 50%v/v



Új termékekkel bővült választékunk!

Bemutatjuk a Békési Manufaktúra pálinkákat!

A Békési Manufaktúra egy stílusos pálinka család, melyet a fiatalabb korosztály előzetes igényei alapján készítettünk el. A formás üveg és a frissebb design, valamint a gyümölcsválaszték, az alacsonyabb alkoholfok is a könnyedebb, lendületesebb vonalat képviseli. Kapható kiszerelések: 0, 35 liter és 0, 5 liter. Alkoholfok: 40%v/v. 

Békési Manufaktúra vörösszilva pálinka: Az, hogy egy gyümölcs magja milyen fontos lehet a pálinka készítése során, arra a Vörösszilva pálinkánk a legjobb példa. A magvaváló vörös szilva talán legízletesebb termőhelyéről, Békésből gyűjtjük az érett szemekből álló alapanyagot. Kezünk alatt a gyümölcs új életre kel, a mag és szilva zamata kikerekedik benne, így mind orrunkat, mind ízlelő bimbóinkat magával ragadja. Nem csoda, hogy sokunk kedvence. 



Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!



Pálinkafőzés a Pastrami étteremben!

Február 28-án este helyszíni pálinkafőzés a Pastramiban Békési Zoltán vezényletével!


Edd végig az öt fogásos vacsora menüt, közben pedig nézd meg, hogy főznek a Mesterek. Less el egy-két trükköt és kóstold meg a többi pálinkánkat és vidd haza a frissen főzött és palackozott, saját békési szilvapálinkádat. Aki velünk akar pálinkát főzni, jelentkezzen!



Karácsonyi üdvözlet a Békési Pálinkafőzdétől!



Kolbászfesztiválról busszal a Békési Pálinka Centrumba!

Ismét több helyszínen várjuk Önöket a békéscsabai Kolbászfesztiválon október 19 és 22. között!
A rendezvény helyszínén az ínyencek, a kiváló italok kedvelői négy helyszínen (a bejárati vásártéren, a nagysátorban, a turisztikai sátorban és a borvigadalmi sátor mellett) találkozhatnak országszerte, méltán elismert pálinkáinkkal. A fesztivál helyszínéről pedig minden órában ingyenes buszjárat indul az impozáns Békési Szilvapálinka Centrumhoz, ahol gyönyörű környezetben kapcsolódhatnak ki az érdeklődők.




Várunk mindenkit a budavári pálinkafesztiválon!

Végre elérkezett az ősz, és a pálinka ideje! 

Idén október 4. és 7. között, a pálinkához méltó helyszínen, a gyönyörű budai várban kerül megrendezésre a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál! Természetesen, mint mindig, mi is ott leszünk! 

További információk megtalálhatóak itt:

www.palinkaeskolbasz.hu

 



Szarvasi Szilvanap Békési Szilvapálinkával!

Gasztronómia, hagyományőrzés, koncertek, kikapcsolódás......és szilva, szilva, szilva!


"Szeptember derekán, mikor a hamvaskék szilva zuhogni kezd a fákról, a szarvasi családoknál újraéled a hagyomány. Előkerülnek e rézüstök, s a kora őszi alkonyatban a pöfögő lekvár illata barangolja be a környéket..."
E mottó érezteti a 1998 óta hagyománnyá vált szarvasi Szilvanapok hangulatát, hol akad lekvár, derelye, gombóc s pálinka is. Mindez megfűszerezve kulturális és gyermekprogramokkal, vásárral és koncertekkel s kész a recept a tökéletes kora őszi kikapcsolódáshoz.



Koktélparty a Békési Pálinka Centrumban!

Pálinkás Koktélparty lesz a Békési Pálinka Centrum nyitott teraszán a szilvás ízek jegyében!

A Békési Pálinka Zrt. különleges újdonságokkal vár mindenkit augusztus 31-én, szeptember 1-én és 2-án Békésen, az Ady u 1 sz alatt!  

Kitünő bármixerünk által, Békési pálinkákból készített koktélokat szolgálunk fel:

Prémium vörös szilvapálinkából „Szilvórium Rickey”-t,

Prémium rózsabarack pálinkából "Apricot Margarita"-t, és Prémium Málnapálinkából "Dark Berry"-t. A gyerekeknek pedig az alkoholmentes "Szilvavarázs"-t.

 



Újdonságaink a Békési Pálinka Centrumban!

Megérkeztek az idei év első gyümölcsei a BPC-be!

Melyik pálinkát kedveli jobban? Szamóca, málna, ribiszke, cseresznye, szilva, barack vagy inkább meggy? A BPC-ben bármelyiket elkészítheti saját részre, az ország egyik legkorszerűbb pálinkafőző berendezésén. Mi csak a kiváló minőségű cefrét és a szakembert adjuk hozzá. Lehetőség szerint választhatja a manapság divatos, dúsítótornyos eljárást a főzés során. Az alkoholfok beállításánál is szárnyalhat a fantáziája, hiszen 37,5% - tól akár 60%-ig is beállíttathatja a pálinkáját.



Sportszponzorációt vállalt a Békési Pálinkafőzde!

A Turán Motorsportot 2012-ben a Békési Pálinka Zrt. is támogatja!

Turán Frigyes és Zsiros Gábor, a tehetséges és sikeres rallyversenyzők, – hazai eredményeik után – 2010-től már nemzetközi szinten is bizonyítottak: a rallyvilág elitjének számító WRC és SWRC világbajnoki sorozatban szerepelve új fejezetet nyitottak a magyar autósport történetében és eredményeikkel elérték, hogy nevüket előkelő helyen jegyezzék világszinten is. A csapat - a valaha volt legjobb magyar eredmények sorozatával - felírta nevét és nemzetét a sportvilág dicsőségfalára. Turán Frigyes, hatszoros magyar bajnok, a Bajnokok Bajnoka, aki a világbajnoki WRC sorozatban, valamint a 2011-es év SWRC futamain való szerepléssel elérte a valaha volt legjobb magyar eredményt.



VI. Békési Szilvapálinka Ünnep 2012. május 26. szombat



Pálinkajárat Békésre Gyuláról a hétvégén!

Autóbuszt indítunk a hétvégén a Békési Pálinka Centrumba!

Április 20-22. között kerül megrendezésre a XIII. gyulai pálinkafesztivál, melyen természetesen most is ott lesz a Békési pálinkafőzde. Találkozhat velünk a kiállító sátorban és a Patrióta vendéglő előtt állomásozó Pálinka mobilban.

Idén először szervezünk autóbuszos kirándulást Békésre a Békési Pálinka Centrumba, ahol megtekinthetik az újonnan elkészült Pálinka trezorokat is!



Magyar Brands díj a Békési pálinkának!

A Békési pálinka idén először részesült a Magyar Brands díjazásban!

 

2011-ben másodszor tették külön mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Objektív cégadatok (tradíció, tulajdon, menedzsment, foglalkoztatás) és a független szakemberekből álló Superbrands Bizottság szubjektív döntése (reputáció, identitás, ismertség) alapján a Békési Pálinka igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP150 fogyasztói márka egyike legyen.  Büszkék vagyunk arra, hogy már a program második évében  magunkénak tudhatjuk ezt a megtisztelő címet!




Elkészült a Pálinka Trezor!

Elkészült a Békési Pálinka Centrumban az országban egyedülálló Pálinka Trezor®! Ezennel köszöntjük a Pálinka trezor első bérlőjét Dr. Bognár Lajost, a Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes államtitkárát, aki úgy gondolta, hogy az általa kedvelt Békési pálinkákat a trezorban fogja tárolni.


Húsvétra mi adjuk az ajándékot vásárlóinknak!

Húsvétváró Toroklocsoló pálinka vásár a Békési pálinkánál! Ajánlatunk a következő:  Egy literes ágyas vagy disznótoros pálinka vásárlása esetén  ajándékunk 1 üveg 0, 1 literes pálinka. Fél literes ágyas vagy disznótoros pálinka vásárlása esetén ajándékunk 1 üveg 0, 04 literes pálinka.  Az akció érvényes Békésen a Békési Pálinka Centrumban és italkereskedésünkben valamint Budapesten a Békési Pálinkáriumban. Időtartama: 2012.03.21-04.09.


Gyulai sódarmustrán a Békési pálinka!

Március 16-18. között várjuk Gyulán a Kolbász és sódarmustrán! A három éve útjára indított gasztronómiai fesztivál mára meghatározó és egyben szezonnyitója Gyula turisztikai kínálatának. A tradicionális élelmiszerek kedvelői megismerhetik számos hazai és külföldi húsipari kiállító, kézműves és őstermelő hagyományos módon készített termékeit valamint a Békési pálinkákat melyekkel a pálinka mobilban találkozhat.  


Kézműves Magyar Ízek vásárán a Békési Pálinka!

Hétvégén várjuk a Millenárison! A Kézműves Magyar Ízek vására azzal a céllal jött létre, hogy hatékonyan segítse a magyar termelőket. A szervezőknek köszönjük, hogy mindig számítanak ránk, így a Békési pálinka is  jelen tud lenni.  Keressen bennünket a Dél-alföldi régióban, ahol kóstolókkal és ajándékkal várjuk vásárlóinkat 2012. március 9-11 között!


Mohácsi busójáráson a Békési Pálinka!

A hétvégén nem fog fázni, ha Békési pálinkát iszik! Az idén harmadszor vesz részt cégünk a híres mohácsi busójáráson február 16-tól, melyet az UNESCO felvett az Emberiség Szellemi Kulturális Örökség reprezentatív listájára.        


Kellemes Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!




Ajándékozzon pálinkaélményt karácsonyra!

Már kapható a BPC ajándékutalvány!  Lepje meg szeretteit egy különleges élménnyel! Családtagja, barátja, üzletfele szereti a pálinkát? Hagyja, hogy ő válassza ki, mit szeretne kóstolni! A Békési Szilvapálinka Centrumban válogathat félszáz pálinka közül, vagy főzhet is saját részre.  


Mikulásra megajándékozzuk vásárlóinkat!

December 6-án érdemes Békési pálinkát vásárolni! Szent Miklós 2007. óta a pálinkafőzők védőszentje. Ezért szeretnénk, ha nem csak a kisgyerekek kapnának ajándékot e nemes napon, hanem a pálinka kedvelői is.  Ajándékunk a következő: ha december 6-án a békési pálinkák vásárlási értéke 5.000,-Ft felett van, ajándékba adunk 1 üveg Békési szilvalekvárt, vagy szilva ciberét. Amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a 10.000,-Ft-ot ajándékunk 2 db pálinka kehely fedővel, díszdobozban!  Akciónk érvényes a webáruházunkban aznap leadott megrendelésekre, illetve a békési (Szent Pál sor 3., Ady u. 1.) és budapesti (VII. ker. Nagy Diófa u. 7.) üzleteinkben.


Elkészült a világ első "online" pálinkája!

Elindult az internetes pálinkafőzés a Békési Pálinka Centrumban! Debütált a Békési Pálinka Centrum internetes pálinkafőzdéje: lefolyt az első Békési párlat, amelyet távvezérlésről, száz kilométerről készítettek. A negyvenfokos friss szőlőpálinka után bárki megfőzheti otthonról kedvenc párlatát. A több mint kétszázmilliós beruházásként létrejött pálinkaszentélyben elindult az internetes pálinkafőzés, amely egy cabernet franc szőlőből készült pálinkával debütált. Mostantól egy weboldalon keresztül működtethető vezérlőpult segítségével bárki betöltheti otthonról a cefréjét, beállíthatja a főzés hőfokát és megfőzheti a saját ízlése szerinti pálinkáját. Ráadásul erre a programra még a barátait is meghívhatja a legnépszerűbb közösségi portálon.


Újabb nyereményjátékot indítunk!

Válaszoljon helyesen és nyerjen pálinka kóstolási lehetőséget a BPC-ben! A mostani játékunkon a helyesen válaszolók között kisorsolunk 1 db két főre szóló pálinka kóstoló programot a Békési Pálinka Centrumban! A válaszadás határideje 2011. november 6.


Bemutatjuk legújabb pálinkáinkat a Budavári pálinkafesztiválon!

Újabb két pálinkával nőtt a Prémium sorozatunk! A Békési pálinkafőzde még nem készített szőlő pálinkát. Nagy örömünkre, mostmár a szőlő kedvelők igényeit is ki tudjuk elégíteni. Általában igyekszünk olyan gyümölcsöket választani, amelyek nem fordulnak elő a pálinka piacon. E két szőlő pálinka is újdonságként hathat, hiszen még nem találkoztunk ezidáig velük. Békési Prémium Chardonay szőlő pálinka: A chardonnay világszerte ismert szőlőfajta. Bogyói kicsik, gömbölyű formájúak, fehéres zöldek, alig hamvasak, vastag héjúak, lédúsak, ropogósak. Fürtje szintén kicsik, közepesen tömöttek. A bogyók jellegzetes zamatúak, fűízűek, mely a pálinkájában is megmutatkozik.


Megújult a Békési pálinkafőzde webáruháza!

Nagy örömünkre szolgál tudatni kedves partnereinkkel, barátainkkal, hogy elindult webáruházunk a www.palinkarium.hu cím alatt! Megújult honlapunk és hírlevélrendszerünk után a webáruházunk is új, modern köntöst kapott. A mai világban egyre jobban terjed az internetes vásárlás és nem szeretnénk, ha a kedves fogyasztók Békési pálinka nélkül maradnának. Otthon nyugodt körülmények között kiválaszthatja a szimpatikus terméket és már a következő munkanapon ízlelgetheti is. Megtalálja az összes pálinkánkat, újdonságainkat, szilva lekvárjainkat, díszdobozokat, kiegészítőket vagy éppen a pálinkával töltött bon-bont. Igyekeztünk egy egyszerű kereső rendszert is készíteni, így ha csak szilva pálinka érdekli akkor csak azt dobja ki Önnek a kereső. Érdemes lesz többször visszanézni, ugyanis az akciókról, újdonságokról nem szabad lemaradni. Kellemes böngészést kívánunk!


Elkészült a Békési szilvalekvár, szilvacibere és szilvalé!

Kedves Barátaink!  Engedjétek meg, hogy ezeket a számunkra kedves termékeket a figyelmetekbe ajánljuk.  Békési kistermelői szilvalekvár Saját termelésű Stanley (kék) szilvánkat használjuk lekvár készítésére, mely a békési táj kitűnő talaj és klimatikus adottságai révén érik tökéletessé. Minden 1 kg lekvárban ~4 kg érett zamatos szilva van.  



A COOP Rally a Békési pálinkafőzdében!

A Békési pálinkafőzde a COOP Rally célállomása!   A Coop Üzletlánc a minőségi magyar termékek elkötelezett támogatójaként a korábbi évek hagyományait követve idén hatodik alkalommal szervezi meg a „Coop Rally, a minőségi magyar termékekért” autós vetélkedőt szeptember 15-17. között az Észak-Magyarországi és az Alföldi régió érintésével.

 
 
Békési Pálinka Kis- és Nagykereskedés
5630 Békés, Szent Pál sor 3.
E-mail: bekesine@bekesipalinka.hu
Tel./ fax: (66) 411-336
Mobil: (30) 445-6959
Nyitva
tartás:
  Hétfő-péntek: 8.00-16.00
Szombat: 8.00-12.00
Vasárnap: zárva